Metro’s Leesclub – Februari

Kom bij de gezelligste leesclub van het land

Nood aan ontspanning op de trein? Dat treft, we lanceren de eerste Metro’s Leesclub! Elke maand verdiepen we ons samen met jullie in een boek. ‘Halleluja’ van Annelies Verbeke mag de spits afbijten. Alvast een voorsmaakje.

In de vijftien verhalen van Halleluja ontdekken de personages dat elk begin een einde in zich draagt en dat een einde vaak, maar niet altijd, een nieuw begin inluidt. Annelies Verbeke is hier op haar best en weet zoals altijd verrassende en verontrustende situaties te creëren. Een verhalenbundel over onvermijdelijk verlies en de lastige lokroep van de schone lei.

Zin om mee te lezen? Schrijf je hieronder in. Binnenkort ontvang je van ons een leuke vragenlijst die je voor 1 maart dient in te vullen. Wie weet vind je jouw ongezouten mening in de krant!

Je hoeft natuurlijk niet alleen te lezen. Elke zichzelf respecterende leesclub heeft een eigen ambassadeur. Actrice Tina Maerevoet (uit ‘Thuis’) zal deze maand met veel plezier onze gids zijn!

 

We verstopten al boeken op de trein. Heb je er geen te pakken gekregen? Schrijf je snel in voor onze leesclub! Als je bij de eerste tien lezers bent, ontvang je van ons een gratis exemplaar van ‘Halleluja’.

Meningen, selfies en boekmomenten kan je kwijt met #metrosleesclub!

Veel leesplezier!

Metro’s Leesclub is een initiatief van Metro en Iedereen Leest.

De inschrijvingen voor onze leesclub stroomden deze ochtend aan een recordtempo binnen.

De tien gratis exemplaren vlogen dan ook onmiddellijk de deur uit, de wedstrijd is ondertussen afgelopen.

Geen boek gevonden en geen gratis exemplaar gekregen?

Je kunt je nog steeds registreren en meelezen met jouw eigen exemplaar.

Volgende maand lanceren we een nieuw boek, dus blijf ons volgen en misschien ontvang je in maart wel 1 van de 10 gratis boeken!

[wufoo username=”metrotime” formhash=”rs03f4b0wx3ls7″ autoresize=”true” height=”1000″ header=”show” ssl=”true”]