Is er een nieuwe man in het leven van Angelina Jolie?

Angelina Jolie
AFP / J. Merritt

Er lijkt maar geen einde te komen aan het drama rond de scheiding van het meest geliefde Hollywoodkoppel Brangelina. Ze hebben nog maar net afgesproken om hun split verder privé af te handelen, of er wordt al gefluisterd dat Angelina Jolie opnieuw verliefd is, op niemand minder dan Jared Leto.

De Amerikaanse acteur is een oude vlam van de ‘Lara Croft’-actrice en heeft nu opnieuw zijn pijlen gericht op de 41-jarige Jolie.

“Jared is zorgeloos en een beetje gek – helemaal Angelina’s type. Hij is een activiste voor LGBT-rechten en heel intens bezig met liefdadigheid, net als Jolie. Ze hebben vele raakvlakken”, verklapt een bron aan Heat Magazine. “Jared was een van de eerste die Jolie aansprak na de scheiding. Hij belde haar om te horen of ze oké was en de daaropvolgende weken volgden veel intieme diepe conversaties”.

Nog volgens de bron zou Jolie niet staan springen om zich opnieuw te binden, maar ze geniet wel met volle teugen van de aandacht. “Hij tovert een lach op Angelina’s gezicht, precies wat ze momenteel nodig heeft.”