Poll. Welke koppels overleven Temptation Island?

Vanavond start het tweede seizoen van Temptation Island. Voordat je je begint te verheugen op de dronken verhalen, naakte lichamen en het eerste kampvuur geven we je nog even een overzichtje van de spilfiguren in het programma: de koppels. Welk koppel komt ongeschonden uit deze relatietest?

Lize & Jefferson

De bevallige stewardess Lize viel een kleine acht maanden geleden voor de charmes van de exotische Jefferson. Haar helderblauwe kijkers en mooi gevormde lichaam trokken onmiddellijk zijn aandacht. Jammer genoeg is Lize niet de enige vrouw voor wie Jefferson oog had in het verleden. Hij bedroog haar al eens recht voor haar neus en ze acht de kans dan ook groot dat dat opnieuw zal gebeuren tijdens dit programma. Jefferson ziet zijn deelname aan ‘Temptation Island’ dan ook als de ultieme kans om de gemaakte brokken te lijmen.

Onze pronostiek?
Dit koppel is een recipy for distaster. Als Jefferson er nog niet in slaagt om trouw te blijven wanneer ze in dezelfde ruimte vertoeven, wat gaat het dan geven wanneer ze elkaar meerdere dagen niet horen of zien?

Lisa & Merijn

Niet alleen Jefferson heeft fouten begaan, ook de Nederlandse Merijn is niet vrij van zonden. Hij is al anderhalf jaar samen met zijn vriendin Lisa, maar de laatste zes maanden zat er een flink haar in de boter. Toen ontdekte Lisa immers dat hij nog contact had met andere vrouwen. Door deel te nemen aan Temptation Island hoopt ze dat zijn ware aard aan het licht komt.

Onze pronostiek?
Lisa en Merijn geven we graag het voordeel van de twijfel. Voor Merijn is Temptation Island de uitgelezen kans om te laten zien dat hij 100 procent voor Lisa wil kiezen.

Jolien & Herbert

Hoewel Jolien en Herbert al zes jaar samen zijn, is hun relatie niet altijd rozengeur en maneschijn. Vier jaar geleden reed Herbert een scheve schaats, waarop Jolien hem een uitgaansverbod oplegde. Aan dat uitgaansverbod komt tijdens Temptation Island elf dagen lang een einde. Het is nu aan Herbert om te bewijzen dat hij zijn Braziliaanse libido zelf bij tropische temperaturen perfect onder controle heeft.

Onze pronostiek?
Fouten maken is menselijk en door hem een hele tijd een uitgaansverbod op te leggen heeft Jolien het echte probleem onder de mat geveegd. We kunnen alleen maar hopen dat de mannelijke vrijgezellen niet te hard inspelen op haar gebrek aan (zelf)vertrouwen.

Rosanna & Niels

Het Nederlandse koppel Rosanna en Niels zijn al 2,5 jaar een koppel en beslisten acht maanden geleden ook om zich samen te settelen. Zowel Rosanna als Niels krijgen tijdens het uitgaan bakken aandacht, maar tot nog toe is het daar bij gebleven. De vraag is natuurlijk of daar op Temptation Island verandering in zal komen.

Onze pronostiek?
Ook dit duo geven we een graag een beetje respijt. In het verleden vormden zowel de drank als de aandacht van het andere geslacht voor geen van beide een probleem. De kans is dus reëel dat dat zo blijft tijdens hun verblijf op Temptation Island.

[polldaddy poll=”9652846″]