Goede Doelen: Fanny Meyers – Inclusie Vlaanderen

Fanny Meyers is vrijwillig bestuurslid bij de Brugse afdeling van Inclusief Vlaanderen, een vereniging voor mensen met een verstandelijke handicap. Daarnaast staat ze ook mee in voor de jonge leden van de vzw.

“Mijn jongste dochter Emma heeft me geïnspireerd om me aan te sluiten bij Inclusie Vlaanderen. Ze heeft een verstandelijke handicap en een stoornis op het autismespectrum. Iedereen heeft recht op ontspanning en die vinden we bij Inclusie Vlaanderen. De vereniging biedt activiteiten voor kinderen, groot of klein, die anders niet aan bod komen. Het enige dat we er moeten doen, is ons amuseren en zorgen dat onze kinderen zich goed voelen. Bovendien zijn we een soort van zelfhulpgroep. Alle ouders ondersteunen elkaar en dat geeft je het gevoel dat je er niet alleen voorstaat.”

“Inclusie Vlaanderen is natuurlijk niets zonder vrijwilligers. Zowel op het hoofdkantoor in Brussel als bij de lokale afdelingen zijn we dus steeds op zoek naar helpende helpen. Hierbij dus een warme oproep om je aan te sluiten bij onze vereniging!”

Meer informatie over Inclusie Vlaanderen vind je op www.inclusievlaanderen.be.

Ben je op zoek naar een goed doel dat je als vrijwilliger of financieel zou kunnen steunen? Surf naar www.goededoelen.be, een website van de Koning Boudewijnstichting.