7 apps die je in evenwicht brengen

Technologie kan je ideale vriend zijn, zeker wanneer die je balans tussen werk en privé meer in evenwicht brengt. Probeer deze 7 apps eens uit.
door
marketing
Leestijd 1 min.

Splashtop werkt mobiel

Je bedrijf zit nog niet in de cloud waardoor je vaak tijd verliest ergens te velde? Dan maak je toch je eigen cloud? Via Splashtop Remote Desktop werk je op afstand. De app stelt je in staat om met mobiele toestellen te werken aan bestanden op je computer.

Pomotodo realiseert doelen

Wat als je productiever kan werken zonder harder te werken? Test de timemanagement app Pomotodo. Hij helpt je doelen te stellen en die efficiënt na te jagen. Je verzamelt er ideeën, werkt plannen uit en realiseert ze. Meteen ken je ook je productiefste dag en uren.

Coach.me motiveert

Nog ergens verbetering mogelijk? Geef dat als uitdaging in de handen van de community van de Coach.me-app. Deze helpt vanaf nu jouw doelen te realiseren, in kleine stapjes. Je wordt herinnerd aan doelen, meet prestaties, kan vragen stellen en viert successen.

CrunchTime trackt je dag

Hoe meer zicht je hebt op je werkdag, je nacht, je uren ontspanning... hoe beter je aan je balans kan werken. CrunchTime houdt het voor je bij, linkt het aan je work-life doelen en aan je vrienden. Evolueer je naar een betere balans? Dan puilt je kast met medailles op CrunchTime snel uit.

Instapaper & Pocket lees je later

Lees interessante artikels wanneer het je past. Zo kan je je focussen op je echte werk, en heb je altijd iets te lezen wanneer je ergens moet wachten.

 

 

Yoga ontspant

Al heb je maar tien minuten, dat kan al voldoende zijn om je balans te herstellen. Sluit je ergens op op kantoor met een van de vele yoga-­apps, bijvoorbeeld met de gratis filmpjes van Dagelijkse Trainingen.