5 redenen waarom werken bij Argenta top is

Vijf redenen waarom werken bij Argenta top is? Er zijn er veel meer! Ontdek het zelf en bekijk de vacatures op argentajobs.be.

1. Argenta is anders dan de anderen

Argenta heeft een aantal specifieke kenmerken waardoor het zich onderscheidt van de andere financiële instellingen in België en Nederland. Zowel op het vlak van (kern)activiteit, aandeelhouderschap, strategie en productiviteit als op het vlak van cultuurwaarden en duurzaamheid onderscheidt Argenta zich. De Argenta-visie is meer dan een halve eeuw oud: onafhankelijk bankieren voor particulieren en gezinnen, financiële bijstand leveren met weinig maar doeltreffende, eenvoudige producten.

2. Argenta werft breed aan

De digitale transformatie en de continue groei van Argenta brengen immers heel wat uitdagingen met zich mee. De nieuwe collega’s die we aanwerven, hoeven dus niet
nood­zakelijk ervaring te hebben in de financiële sector.

3. Organisatie & Talent

Bij Argenta heet de HR-afdeling Organisatie & Talent. Dat is origineel, anders dan elders! De strategische oriëntatie voor het nieuwe HR-programma focust op de verbinding tussen Argenta & elk individu, Organisatie & Talent dus. Elke medewerker is een talent.

4. Waarden

Argenta staat voor eenvoud, menselijkheid, nabijheid, ondernemerschap, veiligheid en heeft de blik op de toekomst gericht.

5. Ambassadeurschap / Gezonde Groei

Argenta ontwikkelde voor zijn mede­werkers de visie ‘Gezonde groei’. Het doel is om van elke medewerker een ambassadeur te maken die zichwerkelijk verbonden voelt met Argenta.


Dit artikel wordt u aangeboden door Metro-partner Argenta.