Azealia Banks deelt het telefoonnummer van Rihanna met haar volgers

Azealia Banks heeft via sociale media ruzie gemaakt met Rihanna over haar kritiek op het beleid van Trump. De Amerikaanse zangeres stuurde Rihanna's telefoonnummer naar haar 450.000 volgers op Instagram.
door
Ruth
Leestijd 1 min.

Het bericht werd later weer verwijderd en het nummer is volgens E!Online sindsdien niet meer in gebruik.

Rihanna publiceerde zaterdag een bericht naar aanleiding van het inreisverbod van Trump. "Walgelijk. Het nieuws is verschrikkelijk! Amerika wordt voor onze ogen kapot gemaakt. Wat een immoreel varken moet je zijn om zulke onzin door te voeren."

Disgusted! The news is devastating! America is being ruined right before our eyes! What an immoral pig you have to be to implement such BS!!

— Rihanna (@rihanna) January 29, 2017

Banks, die fan is van Trump, werd hierop boos en verzocht haar volgers te stoppen met het zwartmaken van de nieuwe Amerikaanse president. "Rihanna (die geen Amerikaanse burger is en niet mag stemmen) en alle andere beroemdheden die hun invloed gebruiken om het publiek op te hitsen, jullie moeten echt eens ophouden."

Rihanna reageerde hierop met een selfie waarbij ze schreef: "Het gezicht dat je maakt als je een immigrant bent". Ze noemde hierbij niet specifiek de naam van Banks.

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

In reactie hierop plaatste Banks, die zich aangesproken voelde, meerdere berichten, waaronder audioberichten waarin ze weer reageerde op Rihanna's opmerkingen.