Liverpool ondanks doelpunt Origi uit FA Cup gekegeld

Liverpool is vandaag erg verrassend uitgeschakeld in de zestiende finales van de FA Cup, de belangrijkste Engelse voetbalbeker. De Reds, met Divock Origi 90 minuten tussen de lijnen en Simon Mignolet een hele wedstrijd op de bank, gingen op Anfield Road met 1-2 onderuit tegen Championship-team Wolverhampton. De Wolves namen een droomstart en Stearman opende al in de eerste minuut de score. Vlak voor rust zorgde Weimann (41.) voor de 0-2, Liverpool zat in vieze papieren. Na rust probeerde de thuisploeg de bakens te verzetten, maar verder dan een late treffer van Rode Duivel Origi (86.) kwam het niet.

Voor de Reds zijn het kwaaie tijden, enkele dagen geleden werden ze ook al uitgeschakeld in de halve finales van de League Cup. Toen bleek Southampton te sterk.