Moeder en zoon vliegen door de lucht in badkuip

Een bad is doorgaans een redelijk veilig plek wanneer een tornado door de buurt raast. Een 75-jarige vrouw en haar zoon werden toch meegesleurd door extreme rukwinden en vlogen even in de kuip.

Charlesetta Williams en haar zoon Ricky waren thuis televisie aan het  kijken, toen ze plots zagen dat een tornado hun richting op kwam. Het duo had de goede reactie om in het bad te gaan zitten. Omdat dat vastzit aan de afvoer in de grond, blijven de inzittenden met de voeten op de grond, zelfs bij hevige rukwinden.

Maar het loodgieterswerk in het huis van het gezin Williams bleek niet opgewassen tegen de tornado. De wind rukte de badkuip los en blies die meer dan zeven meter verder. Gelukkig kunnen beide familieleden het verhaal nog verder vertellen.

“Het voelde alsof iemand ons oppikte en vervolgens opnieuw neerzette. Ik zag mijn moeder nadien liggen, dus ik heb naar haar gekropen om ze te beschermen. Ik vroeg haar of ze nog leefde. Ze reageerde van wel, maar dat ze niet kon ademen omdat ik op haar lag”, lacht Ricky bij KSLA. “Ik wil nooit nog een ritje in een badkuip maken”, besluit de kranige zeventiger.

KSLA News 12 Shreveport, Louisiana News Weather & Sports