Westland Shopping maandag opnieuw open

Het Brusselse winkelcentrum Westland Shopping zal vanaf volgende week maandag weer volledig toegankelijk zijn. Eerder was al duidelijk geworden dat het winkelcentrum in Anderlecht zaterdag/vandaag gedeeltelijk zou openen. Het shoppingcenter is sinds dinsdag 17 januari gesloten, nadat er zaterdagavond 14 januari een deel van het vals plafond loskwam. “Er is een een technische oplossing uitgewerkt die toelaat de shopping maandag in alle veiligheid weer te openen”, meldt Véronique Pirson van Westland zaterdagochtend. “Het gaat om metalen portieken die in de mall geplaatst zullen worden om het vals plafond te beveiligen. Deze oplossing werd ons opgelegd en goedgekeurd door experten.”
De plaatsing van die portieken op de eerste verdieping is zaterdagochtend aan de gang. “Voor de opening van deze verdieping, op zaterdag, zal dit volledig afgewerkt zijn”, zegt Pirson.
De werken op het gelijkvloers gaan verder tijdens het weekeinde om ook de heropening van het gelijkvloers toe te laten op maandag.
Vanaf maandag tot en met 31 januari is de eerste twee uur parkeren bij Westland gratis.

bron: Belga