Ellen DeGeneres wint meeste People’s Choice Awards ooit

AFP / T. Boddi

In Los Angeles zijn de People’s Choice Awards uitgereikt. Het Amerikaanse publiek stemde de afgelopen weken online voor de prijzen uitgereikt door het celebrity-tijdschrift People.

Talkshow-presentatrice Ellen DeGeneres heeft dit jaar drie People’s Choice Awards gewonnen. Daardoor heeft de talkshow-presentatrice nu in totaal maar liefst twintig Awards en is daarmee de recordhoudster.

AFP / T. Boddi

Actrice Blake Lively won haar eerste Award voor haar rol in de film ‘Shallows’. De 29-jarige actrice gaf een gepassioneerde toespraak waarin ze vrouwen opriep om zich niet te laten ontmoedigen en hun doelen na te streven.

Meidengroep Fifth Harmony won voor het tweede jaar op rij de prijs voor favoriete muziekgroep. De vier bandleden hebben voor het eerst live opgetreden zonder het onlangs opgestapte bandlid Camila Cabello.

Johnny Depp won de Award voor favoriete filmicoon. Hij bedankte zijn fans uitvoerig voor hun steun. De acteur, die een woelig jaar achter de rug heeft, zei dat hij niet op het podium zou staan zonder hen.

 

 

 

Bekijk hier de lijst van alle winnaars.