Game of Thrones-bar opent de deuren

Game of Thrones
Foto HBO

Na het Harry Potter-restaurant bestaat er ook een bar in thema van de serie ‘Game of Thrones’. Je kan er op de foto met zwaarden en schilden of smullen van een stukje Frey pie.

Het zijn harde tijden voor fans van ‘Game of Thrones’. Ze moeten wachten tot de zomer van 2017 vooraleer seizoen 7 op de buis komt. Alsof dat nog niet genoeg is, telt het nieuwe seizoen slechts zeven afleveringen in plaats van de gewoonlijke tien.

Wie de pijn wil verzachten, kan een reis boeken naar Edinburgh. In de hoofdstad van Schotland heeft een bar, volledig in thema van de fantasyreeks, de deuren geopend. Alle dranken zijn gebaseerd op de wijnen, bieren en co uit de boeken van George R.R. Martin. Zo kan je  er onder meer ‘Myrish fire wine’ en ‘Black tar rum cocktail’ bestellen. Wie zijn knorrende maag wil stillen, heeft de keuze tussen ‘Frey pie’ en ‘Sansa’s lemon cake’.

De zaak zelf is versierd met wanted posters van The Hound en zwaarden en schilden. Wie een bezoek wil brengen aan de kroeg, zal zich moeten haasten. De pop-up is nog geopend tot en met eind februari.