Josje heeft nieuwe job te pakken bij ‘The Voice Kids'

Dit voorjaar zal op VTM het derde seizoen van ‘The Voice Kids' te zien zijn. Muzikant en presentator Sean Dhondt neemt als jurylid voor de derde keer plaats in een draaiende coachstoel en wordt dit jaar vergezeld door twee nieuwe, vrouwelijke coaches.
door
Ruth
Leestijd 1 min.

Ex-K3 Josje Huisman en zangeres en presentatrice Laura Tesoro mogen samen met Sean een blind oordeel vellen over het jonge zangtalent. Dat maakte het coachtrio bekend op Qmusic.Vorig jaar zaten zangeres Natalia en dj Regi Penxten nog aan de zijde van Sean.

Foto VTM

“Het wordt super, daar ben ik zeker van. Ik heb natuurlijk flink wat jaren achter de kiezen te midden van kids én ik heb een brede muzikale interesse. De combinatie van die twee zaken hoop ik ten volle te gebruiken in mijn rol als coach”, laat Josje weten.

Ook de 20-jarige Laura Tesoro, die ons land vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival, is er helemaal klaar voor. “Ik weet hoe uniek het is om de kans te krijgen met professionals te werken: topmuzikanten, dansers, een geweldige crew en noem maar op... Ik kijk er dus enorm hard naar uit om de rollercoaster helemaal opnieuw te beleven, maar deze keer vanuit de stoel!”