Ga op date met Idris Elba

Betrap je jezelf weleens op romantische fantasieën over Idris Elba? Dan hebben we goed nieuws: de Britse acteur veilt een romantische date op Valentijn. Het geld dat de veiling opbrengt gaat integraal naar de goededoelenorganisatie Omaze.

Voor een luttele 9,5 euro kan je al meedoen aan de veiling, maar hoe meer je doneert, hoe meer je kans maakt om uitgekozen te worden voor de date. Het is niet de eerste keer dat Omaze zich aan een dergelijke experiment waagt: de online fondsenwerver kan vaak rekenen op de medewerking van sterren.

De 44-jarige acteur overtuigt zijn fans in een ludieke YouTube-video om op hem te bieden. Zo legt de acteur in detail uit hoe de date eruit zal zien. “We beginnen met een cocktail of een glas champagne. Zodra we ons op het gemak voelen, kunnen we een hapje te eten bestellen. Uiteraard mag jij kiezen wat je hartje begeert”, zo klinkt het zwoel in de camera.

En dat geldt al helemaal voor het dessert. “Als toetje mag je helemaal kiezen wat je wilt. En dan bedoel ik ook écht alles wat je maar wil”, benadrukt Elba.

De opbrengst van de actie gaat naar W.E. Can Lead, een goed doel dat zich inzet voor toegankelijk onderwijs voor meisjes in Afrika. Meedoen kan nog tot en met 14 februari.