Ook dit jaar verovert nieuwe Chewbacca Mom het internet

Chewbacca Mom
Facebook / K. Stricker Curtis

2016 was het jaar van de Texaanse Candace Payne, die bekend raakte als de ‘Chewbacca Mom’. Dit jaar treedt de Amerikaanse Katie Curtis in haar voetsporen. Zij zette tijdens haar bevalling een Chewbacca-masker op en deelde het resultaat op Facebook. 

“Dat ik moeder word, betekent niet dat ik me volwassen moet gedragen”, schrijft de vrouw uit Detroit bij de post. Met de video wil ze naar eigen zeggen benadrukken dat we het leven niet al te serieus moeten nemen.

Just because I'm about to be a mom doesn't mean I have to grow up! Bwahahahahs never take life too seriously! Best Christmas gift ever! #havingababy #pregnancyhairgrowthJukin Media Verified (Original)* For licensing / permission to use: Contact – licensing(at)jukinmediadotcom

Posted by Katie Stricker Curtis on Monday, 2 January 2017

In de video is te zien hoe Curtis kreunend op een kraambed ligt, maar door het masker lijkt ze Wookie-taal uit te kramen. Het filmpje is ondertussen al meer dan 177.00 keer bekeken. Daarmee kan ze de populariteit van Candace Payne – de eerste Chewbacca Mom – niet evenaren. Payne zette in mei 2015 ook zo’n masker op, waardoor ze in bulderlachen uitbarstte. Die video werd meer dan 165 miljoen keer bekeken.

It's the simple joys in life….

Posted by Candace Payne on Thursday, 19 May 2016