Metro helpt een handje bij huwelijksaanzoek

Huwelijksaanzoek via Kiss & Ride
Foto R.V.

Het is moeilijk om origineel uit de hoek te komen met je huwelijksaanzoek. Daarom deed Metrolezer B. Claessens beroep op de Kiss&Ride van onze krant. 

“Ophélie, we delen nu al zeven jaar ons leven. Dat zijn zeven jaren vol geluk, plezier, verbondenheid en liefde”, zo begint hij zijn tekst.

“Ik beeld me in dat je in een koude treincoupé zit onderweg naar het werk en dat je je soms alleen voelt, omringd door een heleboel onbekenden. Maar weet dat je nooit echt alleen bent. Ik ben in mijn gedachten altijd bij jou ben en zal er altijd voor jou zijn. Volgens mij is het zelfs tijd voor de volgende stap. Langs deze weg heb ik de eer om voor jou op de knieën te gaan. Ophélie, wil jij mijn vrouw zijn?”

Ondertussen heeft de man al laten weten dat Ophélie volmondig ja zegt. Wij wensen het koppel alvast veel succes en wachten vol spanning af op de trouwfoto’s.

Wie ook graag een bericht wil delen via de Kiss&Ride kan een tekstje sturen met de hashtag #kissandtweet via Twitter of Instagram of mailen naar [email protected].