De werkdag van een retail operations manager bij Lidl

Na een intense, 2-daagse bootcamp startte Emil Ivanov 70 weken geleden als management trainee retail operations bij Lidl. Hij heeft net zijn opleiding afgerond en is nu verantwoordelijk voor 4 teams binnen 4 winkels.
door
marketing
Leestijd 1 min.

07:00

Dit is Emil, hij is vroeg op! Vandaag gaat hij enkele winkels in zijn regio bezoeken.

07:30

Voor hij de doelstellingen, cijfers en administratie checkt, groet Emil zijn collega's en controleert hij de versheid. Want ‘vers' is belangrijk bij Lidl.

13:30

Na de lunch praat Emil bij met het winkelteam. Na 8 weken leidde hij 5 mensen, nu zijn dat er ongeveer 80. Zo groeit Emil als retail operations manager én coach.

15:00

In de tweede winkel stemt Emil opnieuw het operationele met het team af. Tussendoor helpt hij andere winkels per telefoon. Nieuwe dag, nieuwe uitdagingen!

19:00

Emil vertrekt naar huis, maar blijft stand-by voor vragen of problemen. Bij Lidl zorg je zelf voor oplossingen in je eigen stijl. Dat voelt ongelofelijk goed.

Twijfel je...

...tussen studeren of werken? Simpel, kies voor een straf trainee­ship bij Lidl: dat is pas ‘learning on the job'. Durf je het aan? Ontdek meer op durfjehetaan.be.


Dit artikel werd u aangeboden door Metro-partner Lidl.