10 irritante gewoontes die je partner gek maken

Foto Pixabay

Op Reddit hebben een aantal mensen kleine irritaties gedeeld over hun partner. Zo van die frustraties die groot genoeg zijn om er eindeloos over door te bomen, maar die niet storend genoeg zijn om de relatie te beëindigen. Some Ecards heeft er een aantal op een rijtje gezet.

1. Ze zingt dertig minuten lang dezelfde zin uit een liedje.2. Hij wacht tot ik rustig in de zetel zit/in bed lig en vraagt me dan om iets voor hem te halen.

3. Als ze een boek in bed leest, schuurt ze met de pagina’s tegen haar t-shirt telkens ze een pagina omdraait. Op zo’n moment wil ik mijn oren afhakken.

4. Laat haar stijltang iedere morgen vallen. Ze staat vroeger op dan ik, dus ik slaap nog terwijl ze zich klaarmaakt. Iedere morgen steekt ze de tang in het stopcontact, glijdt die van de kast en valt hij op de houten vloer.

5. Ze vergeet altijd door te spoelen.

6. Knijpt tandpasta uit de tube door op het midden te duwen in plaats van het einde.

7. De spons niet uitwringen zodat het water koud wordt en de spons begint te stinken.

8. Over een tv-programma praten terwijl het programma bezig is. “Waarom heeft hij dat gedaan?” “Denk je dat dit gaat gebeuren?” “Wie is hij?” Zwijg en je gaat het misschien te weten komen.

  1. Loopt constant rond wanneer hij belt. Naar hem kijken maakt me enorm zenuwachtig.

10. Ze haalt de stickers van fruit en in plaats van ze in de vuilnisbak te gooien, plakt ze ze op het aanrecht net boven de vuilbak. Eerst deed ze het onbewust, maar nu ze weet hoe ik me eraan erger, doet ze het opzettelijk.