De types mannen waarbij je gemakkelijk een hoogtepunt bereikt

Foto Pixabay

Inschatten of het met je date ook zal klikken in bed, blijft een gok. Gelukkig is er nu een wetenschappelijk onderbouwde manier om te weten te komen of je prins je naar nieuwe hoogtes kan voeren.

Volgens onderzoek aan the University of Albany hebben heterovrouwen meer kans op een orgasme bij mannen die – hou je vast – rijk, grappig, aantrekkelijk en zelfverzekerd zijn. De man in kwestie hoeft niet per se aan al deze voorwaarden te voldoen, maar hoe meer, hoe beter. Ook brede schouders blijken een afrodisiacum te zijn.

Wetenschappers ontdekten dat het hoogtepunt intenser is afhankelijk van hoe aantrekkelijk je de man vindt waar je het bed mee deelt. Vinden je vriendinnen hem ook een hottie? Goed nieuws voor jou, want volgens de studie levert dat je intensere orgasmes op.

Dit alles lijkt de logica zelve. Het is natuurlijk ook mogelijk dat we een man die ons veel climaxen bezorgt, net daardoor aantrekkelijker vinden. Het is dus misschien niet zo zwart-wit als “als een man rijk en heet is, zal hij je een orgasme bezorgen”.

De belangrijkste les lijkt hier te zijn: vrij alleen met mensen waar je tot aangetrokken bent en seks mee wilt hebben. Een waterdicht plan.