Justin Bieber geeft zieke hond weg aan danser

AFP / G. Caballero

Justin Bieber heeft zijn hond Todd aan een van zijn dansers gegeven. Dat ontdekte Page Six. De nieuwe eigenaar, C. J. Salvador, zamelt nu geld in voor een levensreddende operatie.

Het zeven maanden oude straathondje werd in augustus geadopteerd door Justin. De zanger toonde zijn “nieuwe kleine pluisbal” aan fans op sociale media. Nu blijkt het beestje echter een aangeboren afwijking te hebben. “Om een lang verhaal kort te maken: tegen de tijd dat hij een jaar wordt, kan hij niet meer lopen en rennen, laat staan spelen”, staat op de crowdfundingpagina voor Todd. De som die nodig is voor de operatie, zo’n 8.000 dollar (7.600 euro) is ondertussen al ingezameld.

C. J. verduidelijkt op Facebook dat hij Justin nooit om geld heeft gevraagd, omdat de ziekte pas was vastgesteld nadat de popster Todd aan Salvador had gegeven.

Some ppl just have no chill 😓

Posted by Cj Salvador on Wednesday, 4 January 2017

Justin heeft al een lange geschiedenis met huisdieren. Zo had de popster in 2013 een tijdje een aapje, die de zanger moest afstaan. Verder werd zijn slang geveild voor het goede doel en gaf hij tijdens een concert zijn hamster weg aan een fan op de eerste rij. Naar verluidt heeft Justin wel nog zijn andere hond Ester in bezit.