POLL Maak jij goede voornemens?

gezonde voornemens

Bekomen van de nieuwjaarskater? Tijd om de draad weer op te pikken en na te denken over jouw goede voornemens voor 2017.

[polldaddy poll=”9617342″]

 

Wil je met een gezonde lei beginnen? Gezonde voeding is belangrijk, maar ook voldoende beweging is onontbeerlijk voor je nieuwe levensstijl. Sporten staat in 2017 helemaal in het teken van technologie. Heb je geen technologische snufjes gekregen met kerst? Deze drie artikelen van Samsung maken sporten tot een feest. Geen enkel excuus geldt om je benen niet te strekken.

Gear Fit 2 

Gear Fit 2De Gear Fit2 is ideaal voor de allround sportieveling. Met de automatische activiteitsherkenning hoef je deze Activity Tracker niet te vertellen of je aan het fietsen of hardlopen bent. Je kan steeds de juiste sportieve prestaties aflezen van het grote scherm. De Gear Fit2 waakt over je lichaam en vertelt je bijvoorbeeld of je genoeg beweegt en hoeveel calorieën je verbrandt. De hartslagmonitor verwittigt je wanneer je aan je limiet zit zodat je zonder zorgen voluit voor de work-out kan gaan!

Gear IconX Gear IconX

Deze kleine oortjes hebben een grote impact op je joggingritueel. Gear IconX laat je toe om te gaan lopen zonder overtollige ballast. Ze blijven perfect zitten en spreken moed in met meer dan 1.000 liedjes. Je kan perfect je hartslag, snelheid, aantal verbrande calorieën en afgelegde afstand bijhouden dankzij de ingebouwde GPS.

S Health app

S health appOok applicaties motiveren je om aan het sporten te slaan. De Samsung Health app houdt bij hoeveel je dagelijks beweegt en geeft aan wanneer je een beloning verdient voor je inspanningen. Jij kiest je gezondheidsdoelen, dus je legt de lat zo hoog als je zelf wilt.

 

 

Go for it!

 

Meer weten? Zet je ontdekkingstocht voort op Discover.

161019_samsung_s7_700x300_nl