Taylor Swift verrast haar oudste fan

Taylor Swift zit niet verlegen voor een verrassingsbezoekje aan haar fans. Maar deze kerstperiode ging ze langs bij een opmerkelijke bewonderaar: een 96-jarige veteraan.
door
Kevin
Leestijd 1 min.

Cyrus Porter liet zich vorige week opmerken toen een lokaal tv-station hem interviewde. Porter is niet enkel een veteraan van de Tweede Wereldoorlog, maar ook fanatieke bewonderaar van popidool Taylor Swift.

De negentiger heeft zelfs al twee concerten van Swift bijgewoond. "Kijk wat ze doet, niemand brengt een show zoals zij", getuigt Porter bij Ozarks First. "Hij was zo blij. Hij danste op de beat, of wat hij dacht dat de beat was en amuseerde zich rot", springt een familielid bij. "Ik geniet er gewoon van. Ik ben oud aan het worden, dus ik geniet van alles", aldus de negentiger.

Het bijzondere verhaal bereikte de popster ook. Tay Tay besloot bijgevolg om de veteraan en zijn familie een bezoekje te brengen tijdens hun kerstfeest. Zo bewonderde ze samen de familie de oorlogsmemorabilia van Cyrus, poseerde ze voor talloze foto's en bracht ze zelfs een akoestische versie van 'Shake it off' in de woonkamer. Een onvergetelijke kerst voor de senior en zijn familie.