Vrouw wil wedstrijd voor lelijkste kersttrui winnen

De Amerikaanse Maya Moore joeg de prijs voor lelijkste kersttrui in haar bedrijf na, maar greep net naast de gouden medaille. Dat zinde haar niet, waarna ze op het internet een campagne begon om haar ongenoegen te uiten.
door
Lennart
Leestijd 1 min.

De kersttrui waarin Moore op de foto staat, is op zijn zachtst gezegd opmerkelijk te noemen. De naar een kerstboom lonkende trui moest haar de overwinning bezorgen in de 'lelijkste kersttrui'-competitie die onder collega's werd gehouden.

Die toch wel prestigieuze titel ging naar iemand anders en daar kon Moore maar moeilijk mee leven. Na de wedstrijd stuurde ze dan ook een tweet de wereld in waarin ze stelt: "Wanneer je je kleedt als een onnozelaar en een wedstrijd net niet wint", postte ze samen met een foto op het werk met haar trui aan. "Laat ons zeggen dat ik nooit meer deelneem aan een wedstrijd op het werk. Vier uur om deze trui te maken... VIER UUR!", ging ze tekeer.

Zowat heel het internet ging akkoord met de vrouw. Haar post werd massaal gedeeld.

Let me tell y'all how I'm never participating in another work contest ..4 hours to make this sweater 4 HOURS ! pic.twitter.com/b9q69AXoLD

— Issa Tree (@mayamorena_) December 21, 2016