Laat het toch vriezen met kerst

kerstdiner

Het staat zo goed als vast. Er komt geen witte kerst dit jaar. We gaan een kerstweekend in met temperaturen die schommelen rond tien graden Celsius. Leuk als je te gast bent op een kerstfeest en de vrieskou niet moet trotseren. Ben je gastheer of -vrouw, dan had je misschien gerekend op lage temperaturen om je feestmaal buiten te bewaren. Bij de voorbereiding van een kerstdiner palmen potten, pannen en snijplankjes al elke hoek van de keuken in en puilen je koelkast en diepvriezer uit. Bosch heeft alles in huis om je festijn, bubbels en hoofd toch koel te houden.

Keep it cool

De Side-by-Side koelkast van Bosch is ruim genoeg voor al je kerstperikelen. Van hapjes tot dessert, alles past erin. Maak je een gezond kerstdiner met veel groenten, dan blijven die langer vers met het VitaFresh-systeem. Groenten en fruit hebben een aparte lade waarvan je de luchtvochtigheid kan verhogen met de handige sensorvelden. Eén druk op de knop volstaat!

Side-by-Side koelkast

Dorst gekregen van al dat koken? Deze Amerikaanse koelkast bied je met zijn waterdispenser snel een verfrissend drankje aan. Nu er buiten geen ijs te vinden is, werk je met de ijsdispenser jouw feestelijke drankjes en cocktails af.

Haal de vorst in huis

diepvriezerOm kroketten en – niet te vergeten – de kerststronk te bewaren, kom je niet toe met één diepvriesvak. De ruime diepvriezers van Bosch houden bij deze warme temperaturen jouw kerstdiner ijskoud. Ze zijn bovendien erg energiezuinig. In een maand vol kerstverlichting spaar je zo toch het milieu.

 

Klinken op de feestdagen!

Met de feestdagen wordt al eens een flesje wijn ontkurkt. Of twee. Of drie. Je bent dus maar beter voorbereid. Sla je voorraad wijn op in de wijnkoeler van Bosch. Er is plaats voor wel 194 flessen.

wijnkoeler

Verschillende wijnen vragen om verschillende temperaturen, en daarom kan je twee zones afzonderlijk instellen: van 5 tot 22° Celsius. Dankzij de glazen deur kan je je collectie steeds bewonderen, terwijl de uv-bescherming de kwaliteit van alle wijnen vrijwaart. Laat het smaken!

 

VitaFresh