Zij werken in…

Marleen De Pauw (links)

Directeur Productmanagement, Argenta

Wat is je job?

Ik ben verantwoordelijk voor de afdeling binnen Argenta die zorgt voor de ontwikkeling en opvolging van zowel bank- als verzekeringsproducten, samen met mijn teams. We houden ons aanbod bewust eenvoudig en kostenefficiënt en afgestemd op de behoeften van onze klanten, gezinnen en particulieren.

Wat vind je er leuk aan?

Het is leuk om te werken voor Argenta, een no-nonsensebank waar je initiatief mag nemen. Mijn job is een combinatie van financieel technische inhoud, coachen van en samenwerken met medewerkers en externe partijen, een combinatie waar ik enorm van hou.

Wat is opmerkelijk?

Wat me meteen opviel toen ik begon, was dat hier zoveel gedreven mensen werken. Je kunt dan ook niet een beetje voor Argenta werken. Nee, iedereen hier gaat graag vooruit. We werken hard en boeken mooie resultaten. En we kijken uit naar de nieuwe collega’s die we nog zoeken. Ons team groeit!

 

 

 


Pascale Snoeys (rechts)

Deskundige patrimoniumbeheer, Brandweer Zone Antwerpen

Wat is je job?

“Sinds september beheer en onderhoud ik mee het patrimonium van Brandweer Zone Antwerpen. Samen met mijn leidinggevende en twee andere collega’s lossen we eventuele defecten op en begeleiden we de werken aan de verschillende kazernes. Daarbij sturen we enkele technische ploegen aan.”

Wat vind je er leuk aan?

“Het is heel fijn om samen te werken met verscheidene partners zoals aannemers, leveranciers, brandweerofficieren, werfcoördinators en onderhoudsploegen. Een dag verloopt soms hectisch, maar daar hou ik wel van. Ik leer ook veel nieuwe mensen kennen.”

Wat is opmerkelijk?

“Een groot verschil met werken in de privé is onze werkzekerheid. In een openbare dienst ga ik nooit zonder werk vallen. Daarnaast is het heel fijn om te kunnen werken voor een organisatie met zo’n maatschappelijk belang.”