Gezin van militair maakt geniale kerstkaart

Facebook / Ashley Williams Sistrunk

Met de feestdagen in aantocht sturen heel wat mensen kerstkaarten rond, zo ook de Amerikaanse Ashley Sistrunk. Maar omdat haar man Brandon bij de luchtwacht werkt en uitgezonden is naar Irak, moest ze bijzonder creatief uit de hoek komen om het volledige gezin op het plaatje te krijgen. 

Sistrunk wou graag een kerstkaart maken met haar vier kinderen én haar partner. Maar omdat ze zelf in Colorado Springs woont en haar man duizenden kilometers verder werkt, leek dat een onmogelijke opdracht.

Gelukkig is de Amerikaanse vrouw handig met Photoshop. De oma kiekte een plaatje van de familie en de collega’s van Brandon fotografeerden hem. Sistrunk combineerde de twee foto’s en maakte zo een originele kerstkaart.

Het resultaat werd gesmaakt door heel wat sociale mediagebruikers en werd zelfs opgemerkt door de lokale nieuwszender KKTV 11 en presentatrice Ellen DeGeneres.

Ondanks de vrolijke kerstkaart, kijkt de moeder niet uit naar de feestdagen. “Soms wou ik dat de feestdagen er niet zouden zijn”, schrijft ze op Instagram. “Dat vind ik een vreselijke gedachte, want kerst is net mijn favoriete periode. Maar zonder Brandon is het niet hetzelfde. Ik weet dat ik uit elke dag het meeste moet halen, maar soms hoop ik dat ik de morgen wakker wordt en het opeens januari is en hij thuis komt.”