Kankerpatiëntje krijgt 11.000 kerstkaartjes

Foto Facebook / Bradley lowery's fight against neuroblastoma

Ouders van een door kanker getroffen jongetje brachten zijn wens om kerstkaartjes te krijgen in vervulling. Na de oproep op Facebook zijn er ondertussen al 11.000 enveloppen in de brievenbus gevallen.

Bradley Lowerys gezondheid laat hem al een tijd in de steek. De vijfjarige uit County Durham werd al voor de tweede keer gediagnosticeerd met kanker. Zijn overlevingskansen zijn volgens zijn ouders miniem.

Mama en papa Lowery besloten de grootste wens van hun kind uit te laten komen. Lowery zou naar verluidt verzot zijn op kerstkaartjes. Via een bericht op Facebook roepen ze mensen op berichten naar het ziek jongetje te zenden.  “Bradley vindt kerstkaartjes absoluut geweldig”, verduidelijken de ouders. “Als hij er krijgt, doet hij er altijd heel lang over om ze open te doen, ze te bekijken, ermee rond te lopen en ervan te genieten.”

De oproep vond massaal gehoor. Ondertussen hebben al 11.000 kerstkaartjes hun weg naar de brievenbus van familie Lowery gevonden. “We kunnen jullie niet genoeg bedanken voor jullie lieve woorden”, klinkt het op Facebook. “We kunnen niet wachten om alle kaartjes te lezen en alle cadeautjes open te doen. Hartelijk bedankt om deze kerst zo memorabel te maken voor Bradley.”

Voor zij die nog een kaartje willen opsturen:

Bradley Lowery

5 Attlee Avenue

Blackhall Rocks

Hartlepool TS27 4BY

England