Nog steeds geen inspiratie voor kerstcadeaus?

kerstcadeau Samsung

Paniek! Kerst nadert met rasse schreden. Je kerstboom staat al een tijdje te pronken in je woonkamer maar onder de takken is nog verdacht veel ruimte. Wil je je familieleden toch te vriend houden? Kom dan nu in actie met deze technologische cadeautips!

Gear S3 voor die techneut van een zus

kerstcadeau SamsungWe openen meteen met een topper. De Samsung Gear S3 is een smartwatch in een heel nieuw jasje. Je kan kiezen voor de stijlvolle Classic uitgave of de stoerdere Frontier. Beide hebben de look and feel van een klassiek horloge, maar de functies zijn eindeloos. In de nieuwe smartwatch van je zus zit een GPS-systeem. Ideaal om de weg te vinden tijdens sportieve buitenactiviteiten. Bovendien houdt de Gear S3 sportieve prestaties bij, zonder ooit uit te vallen. In een handomdraai belt je zus naar haar vrienden en bladert ze door apps, berichten en notities. Een kerstcadeau om u tegen te zeggen!

 

Gear IconX voor je actieve neef 

kerstcadeau SamsungEen klein cadeau met grote impact. De Gear IconX oortjes van Samsung laten je neef toe om te gaan joggen zonder overtollige ballast. Ze blijven perfect zitten en spreken moed in met meer dan 1.000 liedjes. Je neef kan perfect zijn hartslag, snelheid, aantal verbrande calorieën en afgelegde afstand bijhouden dankzij de ingebouwde GPS.

 

Gear Fit2 voor je sportieve tante

kerstcadeau SamsungDe Gear Fit2 is het ideale kerstgeschenk voor je tante die voortdurend nieuwe sporten uitprobeert. Met de automatische activiteitsherkenning hoeft ze deze Activity Tracker niet te vertellen of ze aan het fietsen of hardlopen is. Ze kan steeds de juiste sportieve prestaties aflezen van het grote scherm. De hartslagmonitor verwittigt haar wanneer ze aan haar limiet zit zodat ze zonder zorgen voluit voor de work-out kan gaan!

 

Smart Charm voor je stijlvolle en nieuwsgierige moeder 

kerstcadeau SamsungBeschik je over een lager budget, dan is er de Smart Charm. Deze elegante Activity Tracker in goud, zwart of roze synchroniseert je vriendin met haar smartphone. Hij verwittigt haar bij nieuwe berichten of oproepen, of ze haar smartphone nu bij heeft of niet. De Smart Charm waakt over haar lichaam en vertelt haar bijvoorbeeld of ze genoeg beweegt en hoeveel calorieën ze verbrandt. Zijn batterij moet ze slechts om de veertien dagen opladen.

 

 

Gear 360 voor die grapjas van een vader 

kerstcadeau SamsungMet dit kerstcadeau begint de pret al op het feest. Met de Gear 360 camera van Samsung kan je vader elke speciale gelegenheid vastleggen in 360°. Hij zet de camera in het midden van de kamer waarna die alles rondom zich registreert in foto of video. Je vader heeft vast genoeg talent om hilarische momenten vast te leggen.

 

 

Gear VR voor je broer die graag Netflix kijkt

kerstcadeau SamsungNaar series en films kijken wordt een spectaculaire belevenis! Met de Gear VR duikt je broer in de actiescènes van Braveheart of zit hij plots gevangen in de vrouwengevangenis van Orange is the New Black. Hij hoeft enkel de app van Samsung te downloaden en hij belandt in een nieuwe 360° wereld.

 

 

Meer weten? Zet je ontdekkingstocht voort op Discover.

161019_samsung_s7_700x300_nl