Paul Dujardin krijgt Lobby Award 2016 voor Brusselse leader van het jaar

Paul Dujardin, CEO en artistiek directeur van het Paleis voor Schone Kunsten (Bozar), heeft dinsdagavond de Lobby Award 2016 voor de Brusselse Leader van het jaar ontvangen. Hij krijgt die vanwege zijn bijdrage aan een nieuwe dynamiek voor Brussel. Het Franstalige tijdschrift Lobby bekroont sinds 2010 de beste communicatoren van het land “over alle sectoren heen”. Waals minister-president Paul Magnette werd onderscheiden als Leader van het Jaar, de titel van Economisch Leader van het jaar was voor Pierre Rion van Business Angel. Vlaams minister van Cultuur Sven Gatz en Alda Greoli, zijn ambtgenoot in de Franse gemeenschap, zijn samen de Culturele Leaders van het jaar.
De Brusselse Leader van het jaar werd dit jaar in het leven geroepen door Lobby. De nieuwe prijs is gericht op de heropleving van de Brusselse metropool.
De 53-jarige Paul Dujardin staat sinds 2002 aan het hoofd van Bozar en ontwikkelde vastberaden een Brusselse en Europese dimensie, die het multidisciplinaire cultuurhuis tot een vaste waarde maakte op de nationale en internationale scène.

bron: Belga