Matige topper tussen Anderlecht en Club Brugge levert geen winnaar op

Matige topper tussen Anderlecht en Club Brugge levert geen winnaar op

RSC Anderlecht en Club Brugge hebben deze namiddag in de topper van de achttiende speeldag in de Jupiler Pro League in het Constant Vanden Stockstadion een scoreloos gelijk afgeleverd. Na een zoutloze eerste helft zonder echte kansen kwamen beide teams toch beter voor de dag na de pauze, al zat de schrik om te verliezen er langs beide zijden te stevig in. Verder dan enkele hete standjes voor de kooi van een niet al te secure Ludovic Butelle kwam paars-wit niet, terwijl Club toch vooral op de tegenaanval loerde in het Astridpark. Het logische resultaat was een scoreloos gelijkspel, waardoor de laatste zege van Club Brugge in de hoofdstad van 1998 blijft dateren.

In de stand behoudt Zulte Waregem ondanks het puntenverlies van vrijdag in Lokeren met 35 punten de leidersplaats, voor Club (34) en Anderlecht (32).

Vanavond staan er met AA Gent tegen KV Oostende (18u) en Standard-Westerlo (20u) nog twee wedstrijden op het programma. Waasland-Beveren – Racing Genk werd uitgesteld omdat Genk vrijdag nog aan de bak moest in de Europa League.

bron: Belga