AA Gent neemt Panamese belofte definitief over

AA Gent neemt Panamese belofte definitief over

AA Gent heeft de definitieve overgang van de Panamese belofte José Luis Rodriguez afgerond. De achttienjarige winger werd sinds vorige zomer gehuurd met aankoopoptie van het Panamese Chorillo en nadat er tussen beide clubs een akkoord bereikt werd, ondertekende hij in de Arteveldestad een contract tot 2019, zo maakte AA Gent vandaag bekend. Gisteren nam AA Gent sterkhouder Renato Neto definitief over van het Portugese Sporting Lissabon, waarvan het de speler al sinds januari 2013 huurde. De 25-jarige Neto ondertekende bij de Buffalo’s eveneens een overeenkomst tot 2019.

“Na een huurperiode van een half seizoen verlengde Neto zijn verblijf bij Gent en groeide uit tot een vaste waarde op het middenveld”, klinkt het in de mededeling van de Gentenaars. “De Braziliaan speelde in totaal al 172 wedstrijden bij de Buffalo’s en stuwde de ploeg mee richting de landstitel en de achtste finales van de Champions League.”

Dit seizoen was de middenvelder al goed voor tien doelpunten, waarvan zeven in de Belgische competitie en drie in de Europa League.

bron: Belga