Dit moet zowat de lelijkste kerstboom van 2016 zijn

Foto Twitter

De kerstboom die momenteel het centrale plein in Montréal, Canada, opfleurt, krijgt de wind van voren. Volgens sociale media moet het zowat de lelijkste kerstboom aller tijden zijn. Ook vorige jaren werden er verkiezingen gehouden.

Er gaat geen enkele kerst voorbij zonder dat er her en der een al dan niet publiekelijke kerstboom het voorwerp wordt van spot. Dit jaar is het de beurt aan die in Montréal. De ietwat onconventionele boom vormt het onderwerp van heel wat grappen, vooral op sociale media.

Zo laat iemand op Twitter weten: “De boom lijkt wel alsof-ie net uit de ontwenningskliniek ontslagen is en op zoek is naar wisselgeld om de bus huiswaarts te kunnen nemen”.

Philippe Pelletier, de man achter de boom, verdedigt zich op insideedition.com: “We hadden niet verwacht dat er zo veel controverse zou ontstaan over een boom. Uit het voorval kunnen we leren dat mensen niet echt houden van dingen die ‘out of the box’ zijn”.

Ook vorig jaar waren lelijke of mistroostige kerstbomen trending op sociale media. Zo kreeg deze boom de bedenkelijke prijs van ‘Meest depressieve kerstboom’.

Enkele andere kanshebbers dat jaar: