Was kouder en sneller met ActiveOxygen en spaar het klimaat

ActiveOxygen

Er gaat niets boven woelen in vers gewassen lakens en je favoriete outfit aantrekken die naar wasmiddel geurt. Maar wassen kost tijd en energie. Met ActiveOxygen heeft Bosch een oplossing gevonden. De nieuwe wasmachines zijn snel en klaren de klus bij lagere temperaturen.

De kleren maken de man. Dus kunnen ze maar beter schoon zijn. Het is echter moeilijk om delicate stoffen helemaal fris te krijgen. Met de ActiveOxygen technologie zijn ook je gevoelige kledingstukken perfect beschermd en bespaar je tot 65% tijd en 50% energie!

Bacteriën maken geen kans

Maak je kledij immuun voor de griep dankzij ActiveOxygen. Ziektekiemen kunnen zich niet in je kledij nestelen en jij blijft gezond! Daar zijn geen chemicaliën voor nodig.

Wasbeurt vol zuurstof

Je komt van restaurant en je kledij ruikt nog naar kroketjes. Net die outfit wil je aantrekken voor een feestje. Met ActiveOxygen Refresh fris je je kleren eens op in slechts 45 minuten. Een fijne nevel zuurstof wordt in de trommel gespoten en verwijdert alle onaangename geurtjes uit je wasgoed. Een echte wasbeurt is dus niet nodig. Ook delicate stoffen die normaal niet in de wasmachine mogen, kunnen dit programma aan. Dat bespaart je een bezoek aan de stomerij.

ActiveOxygen

Schone was in 15 minuten

Met het programma Extra snel kan je zelfs twee kg licht bevuilde was in een recordtijd van 15 minuten schoon krijgen. Inclusief hoofdwas, spoelen en centrifugeren!

Stille trommels

Lijkt je huis te daveren als je wasmachine draait? De VarioDrum trommels van Bosch maken zachte bewegingen, wat goed is voor je kleren en jouw nachtrust.

Ontdek zelf het verschil: