Je kerstboom versieren, hoe doe je dat?

kerstboom

Een kerstboom versieren, het klinkt simpel. Maar hoe verras je vriend en vijand op een efficiënte en originele manier?

Kies de juiste kerstboom uit

Het hele kerstboomverhaal begint natuurlijk bij het uitkiezen van de perfecte kerstboom! En dat is niet evident. Als je bij de kerstboomverkoper aankomt, is het zowel letterlijk als figuurlijk moeilijk om doorheen de vele bomen het bos te zien.

kerstboomHoe test je of je een goede boom te pakken hebt? Schud eventjes zachtjes aan de boom. Als de boom veel naalden verliest is de boom niet meer vers en kies je best voor een andere. De takken van je kerstboom moeten namelijk soepel aanvoelen en de naalden moeten glimmend donkergroen zijn.

 

En qua vorm? Dan is een kerstboom met een mooie, symmetrische vorm van top tot teen de hemel op aarde.

Haal de kerstboom naar huis

De boom uit je dromen gevonden? Dan volgt nu het zware werk! Gooi die kerstboom op je schouders, sleep hem naar je auto, vervoer hem met je slee of kijk de kerstboomverkoper eens lief in de ogen. Gelukt? Op naar huis om je kerstboom te versieren!

Gezocht: kerstversiering!

Een kale boom brengt geen kerstspirit in huis. Laat je voor je kerstversiering gerust inspireren door de trends van 2016. Frisse muntkleuren, een zilveren toets of strak zwart-wit? Het kan allemaal deze kerst!

kerstboom

En waarom knutsel je dit jaar niet je eigen kerstballen? Bij Smartphoto maak je kerstballen met je eigen foto’s. Zoek enkele stijlvolle foto’s die qua stijl mooi bij elkaar passen, om een chaotische kerst te voorkomen.

Keep your eyes on the cat

Deze allerlaatste tip is waarschijnlijk de belangrijkste. Houd je kat in de gaten, want ze zijn gek op kerstbomen. Daarom is het verstandig om breekbare kerstballen niet onderaan in de kerstboom te hangen.

kerstboom kat

 

Smartphoto bezorgt je de leukste ideeën voor kerst! Bestel nu je kerstcadeaus en krijg 25% korting met de code METROXMAS.

Smartphoto