Geen doordeweekse vrijdag voor Thomas

Thomas is 32 en werkt voor een reclamebureau. Hij vult zijn dagen met technologie die zijn leven vergemakkelijkt én hem entertaint.

Op een weekdag kruipt er veel tijd in zijn job, maar toch probeert Thomas zijn conditie op pijl te houden door elke ochtend te gaan joggen. Daarom gaat zoals elke vrijdagochtend zijn wekker af om 6 uur. Thomas springt in zijn sportkleren en draagt de Samsung Icon X oortjes.

SamsungDeze draadloze oortjes blijven perfect zitten tijdens het lopen en spreken hem moed in met opzwepende beats. Er staan meer dan 1.000 nummers op Thomas zijn Icon X dus hij moet geen smartphone meesleuren. Ze meten Thomas zijn hartslag, snelheid, aantal verbrande categorieën en de afgelegde afstand, dankzij de ingebouwde GPS.

Voor Thomas in zijn kostuum kruipt, gooit hij nog snel zijn sporttenue in de wastrommel. Met de deurklep van AddWash is dat geen probleem, ook al draait de wasmachine.

Thomas wil naar zijn werk vertrekken, maar merkt dat zijn woonkamer een schoonmaakbeurt kan gebruiken. Vanavond krijgt hij bezoek, en dan moet je van de vloer kunnen eten. Daarom zet hij nog snel zijn Powerbot robot stofzuiger aan met zijn smartphone Galaxy S7, terwijl hij zijn tanden poetst. Dankzij het Visionairy Mapping Plus™ systeem stippelt de stofzuiger vanzelf de meest optimale schoonmaakroute uit, zonder Thomas zijn game- en platencollectie te vernielen. Hij rijdt bovendien vanzelf naar het docking station als de batterij bijna leeg is. Zodra die weer is opgeladen, hervat hij vanzelf zijn route.

Samsung

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thomas pendelt graag met de trein. Onderweg leest hij Metro en is hij druk in de weer met zijn Samsung Galaxy S7. Een treinrit is ook de uitgelezen kans om te gamen. Thomas zijn Galaxy S7 leent zich daar perfect toe, dankzij het control centre. Vóór het spelen verbergt Thomas waarschuwingen, en past hij game-instellingen aan om stroom te sparen.

Kerstmis komt eraan en dat betekent ook voor Thomas cadeautjestijd. Dit jaar wil hij iets speciaals aan zijn vriendin geven. Op zijn smartphone doet Thomas inspiratie op. Hij zoekt iets elegants dat ze altijd kan dragen, maar een juweel vindt hij te cliché. Hij wil een cadeau dat ze jarenlang kan gebruiken. Thomas stoot al snel op de nieuwe Gear S3, een smartwatch die klasse uitstraalt. Hij voelt aan als een klassiek horloge, maar biedt zoveel mogelijkheden. De vriendin van Thomas zal vanaf kerst pronken met een horloge die haar niet alleen het uur vertelt, maar ook de weg wijst, haar vrienden opbelt en haar fit en gezond houdt. De zoektocht naar het perfecte kerstcadeau hoeft voor Thomas geen eeuwigheid te duren!

Op kantoor vliegt de tijd voorbij. Thomas werkt vaak op zijn Galaxy Tab Pro S, met eigen keyboard en Windows op geprogrammeerd. Zo kan hij van bureau tot bureau gaan om zijn ontwerpen te laten zien. Tussendoor neemt hij de tijd om grappige YouTube-video’s aan zijn collega’s te tonen.

Samsung

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thomas verstuurt zijn laatste mails van de week nog even op de trein met zijn Galaxy S7 en dan kan het weekend beginnen. Hij komt tot rust door tv te kijken. Zijn SUHD TV gaat perfect op in zijn moderne interieur. Het licht gebogen scherm omarmt Thomas met kwaliteitsvolle beelden en geeft hem een breder kijkveld. De SUHD TV is vier keer zo scherp als High Definition. Dat moesten ze Thomas geen vier keer zeggen.

Helemaal ontspannen zet Thomas drank koud en gaat hij aan de slag in de keuken. Zijn zus en enkele vrienden komen langs, maar het wordt geen doorsnee vrijdagavond. Samen testen ze Thomas zijn nieuwe Gear 360 camera uit om een unieke kerstvideo te maken. Want geef toe, kerstwensen in 360° zijn veel origineler dan een traditionele kerstkaart. Kerstmutsen en rendieroren mogen daarbij niet ontbreken en zorgen voor de nodige hilariteit. Wat zullen hun vrienden verrast zijn!

Samsung

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thomas sluit zijn werkweek af op een spectaculaire manier door Netflix te kijken in 360° met zijn Gear VR. Hij duikt in de actiescènes van The Walking Dead en eindigt met een portie romantiek in Pearl Harbour. Wat voor technologische avonturen zal het weekend brengen?

 

Meer weten? Zet je ontdekkingstocht voort op Discover.

161019_samsung_s7_700x300_nl