Kerstdiner 2.0

kerstdiner

Kerst, de gezelligste tijd van het jaar! Dat is buiten de voorbereidingen van het kerstdiner gerekend. De stress die daarbij komt kijken is menig gastvrouw en -heer niet vreemd. Originele gerechten, mooie tafelversiering, anekdotes van het afgelopen jaar, … aan alles moet gedacht worden. Maar dit jaar zullen de technische goden jou bijstaan. Samsung heeft alles in huis om je een geslaagd kerstfeest te bezorgen!

Houd je diner vers

Met de feestdagen zijn je boodschappentassen eivol. Al die verse ingrediënten moeten in de koelkast bewaard worden. De Food Showcase van Samsung is een ruime Amerikaanse koelkast, waarbij je de deurvakken kan aanpassen en een extra plank kan uitschuiven. Alles blijft even vers, want de Food Showcase geeft van alle kanten koelte af. De water- en ijsdispenser is handig als je het diner aan het voorbereiden bent en wat verkoeling nodig hebt.

food showcase

Klassieke recepten zijn passé

Nu je alle ingrediënten in huis hebt gehaald, kan het koken beginnen. Maar uitgebreid koken brengt heel wat rommel met zich mee. Kookboeken liggen in de weg en recepten moet je telkens opnieuw lezen omdat je ze niet kan onthouden.

cooking

Gedaan met dat geklungel in de keuken! Het is veel handiger om je te laten assisteren door korte filmpjes. De Facebookpagina Tasty bijvoorbeeld biedt gratis video’s aan die je de smakelijkste gerechten tonen. Via de Facebook app kan je de video’s op de Galaxy S7  en de Tablet S2  bekijken in goede kwaliteit. Niets houdt je tegen om YouTube af te schuimen voor meer culinaire kanalen! Je hoeft geen handen vrij te houden tijdens het koken dankzij de Multi Media Dock. Die houdt voor jou je tablet recht.

Vanbuiten knapperig en vanbinnen zacht

Kooktalent of niet, met kerst kan je best wat hulp gebruiken. De combi microgolfoven met HotBlast technologie maakt het mogelijk om sneller te koken. Krachtige hete lucht wordt via verschillende kanten op het eten geblazen. Zo wordt het eten krokant van buiten en zacht van binnen. Een perfecte kalkoen klaarmaken is plots kinderspel!

Feest!

Je gasten zullen geen honger lijden, maar hebben ze zich ook vermaakt? De Wireless Audio 360 Speakers van Samsung zetten het feest in lichterlaaie. Zet de speakers in het midden en ze vullen de hele ruimte met muziek. Een uitgelaten sfeer in elke hoek van de kamer!

wireless-audio-360-speaker

Stream je muziek draadloos en laat ook je gasten dj spelen. De Wireless Audio 360 speakers bedienen is al een feest op zich. Je tikt op de bovenkant van de speaker om de muziek te starten en je swipet voor het volgende nummer.

Nostalgie in high definition

Het oog wilt ook wat. Kerstmis is de uitgelezen kans om terug te blikken op afgelopen jaar en de mooiste momenten met je familie en vrienden te delen. Toon je vakantiekiekjes, verjaardagsfeestjes van je kroost of diploma-uitreiking van je zus op een Samsung SUHD TV.

SUHD TV

Het licht gebogen scherm omarmt je met een nostalgische trip en geeft je een breder kijkveld. Met ConnectShare plug je je foto’s in met een USB-stick. Het geeft ook je gasten de kans om hun herinneringen te delen.

Herinneringen in 360°

Maak alvast herinneringen voor volgend jaar! Met de Gear 360 camera  zal je dit kerstfeest niet snel vergeten. Maak van het dessertbuffet of de flauwe moppen van je nonkel een video of foto’s in 360° en dompel je het hele jaar onder in kerstsfeer met de Gear VR. Die bril laat je toe om in je video’s en foto’s te duiken en je herinneringen opnieuw te beleven!

 

Meer weten? Zet je ontdekkingstocht voort op Discover.

161019_samsung_s7_700x300_nl