Vrouw wordt opgenomen in ziekenhuis voor overdosis water

Foto Pexels

Een 59-jarige vrouw in Londen heeft de aanbevolen 1,5 liter water per dag wel heel ruim genomen. Ze is in het ziekenhuis beland nadat ze veel te veel water had gedronken.

Een vrouw moest van haar dokter elk half uur een groot glas water drinken vanwege een urineweginfectie. Ze deed wat de dokter zei, maar deed er nog een flink slokje bovenop.

“Ik ben 24 uur van mijn leven kwijt door een simpele urineweginfectie, of eigenlijk mijn eigen handelen”, vertelt ze aan The Daily Mail. “Het heeft op dat moment mijn leven overgenomen. Ik kan me nog herinneren dat ik mijn hand zag die enorm aan het bibberen en trillen was. Ik vroeg me af waarom ik er niet mee kon stoppen, en toen had ik pas door dat niet alleen mijn hand maar mijn complete lichaam aan het trillen was.”

Als gevolg is de Britse met spoed opgenomen in het ziekenhuis omdat ze een overdosis water had gedronken. Uiteindelijk is de vrouw 24 uur in het ziekenhuis moeten blijven. Zelf herinnert ze zich daar amper iets van. “Het kostte me een week om me weer een beetje normaal te voelen.”