Zie ginds komt de stoomboot met tablets weer aan

Kids Mode

De goede oude man is in het land. Wat willen jouw kinderen in hun schoentje? Misschien een smartphone of een tablet? Kinderen zijn er vroeg bij als het op elektronica aan komt. Maar vanaf welke leeftijd laat je het toe?

Al vanaf drie jaar zijn kinderen zo nieuwsgierig dat ze niet meer van de smartphone van mama of papa kunnen afblijven. Eigen elektronisch speelgoed verbieden heeft dus geen zin.

Kids Mode

Wel is het belangrijk om de online toegang van je oogappel te beperken. Het wereldwijde web heeft immers heel wat te bieden, maar niet alles is op kindermaat. Daarom heeft Samsung de Kids Mode ontwikkeld voor de Galaxy tablets en smartphones. Jij bepaalt zelf tot welke sites je kinderen toegang hebben. Door een pincode in te stellen, zorg je ervoor dat ze de veilige ruimte van Kids Mode niet kunnen verlaten.

Kids Mode

Nu je kinderen zich kunnen uitleven met hun eigen smartphone of tablet, zijn ze niet meer te stoppen. Om te verzekeren dat ze tijd vrijmaken voor huiswerk, stel je een tijdslimiet per dag in. Als je kinderen zich er niet aan houden, sluit de Kids Mode automatisch af.

Kids Store

Je hebt een veilige online omgeving gecreëerd voor je kroost. Met een gerust hart laat je ze van alles ontdekken. En ze zullen zich niet vervelen! De Kids Store van Samsung biedt zo’n 1.000 gratis of betaalbare apps aan gerangschikt volgens leeftijd, om te spelen maar ook om te leren. Met vrolijke figuren als prinsessen en dino’s gaat taal en rekenen vanzelf.

Kids Store

De Tablets A 7.0 en A 10.0 ontvang je met een Lego app. Op de andere tablets en smartphones van Samsung kan je die ook gewoon downloaden. Lego stimuleert kinderen hun verbeelding. Ze kunnen voertuigen en Legofiguurtjes bouwen zonder dat jij er blootvoets op trapt.

Zonder blutsen en schrammen

Kinderen zijn minder voorzichtig met hun spullen dan volwassenen. Of dat is toch wat we onszelf wijs maken. Voor de zekerheid vraag je aan de Sint een hoesje op maat van de Galaxy tablets en smartphones. Zo is je elektronisch cadeautje meteen beschermd tegen blutsen en schrammen.

En nu aftellen naar 6 december!

Meer weten? Zet je ontdekkingstocht voort op Discover.

161019_samsung_s7_700x300_nl