4 leuke bestemmingen voor een persoonlijke koekjestrommel

koekjestrommel Smartphoto

In deze koekjestrommel houd je lekkere, zoete koekjes en gebakjes langer vers. Met jouw foto op het deksel is de trommel ideaal om een zelfgemaakte lekkernij op een persoonlijke manier cadeau te doen.

Maar deze blikken doos is ook een leuk kerstgeschenk als er aan jou geen banketbakker verloren is gegaan…

Liefste meter, 2016 was magisch!

Haal de leukste herinneringen van afgelopen jaar boven en schenk een jaaroverzicht aan meter, peter of je grootouders. Verzamel een aantal mooie foto’s van 2016, print deze in vierkant of retrostijl en personaliseer je verzameldoos. Voeg ook wat touw en kleine wasknijpers toe.

Smartphoto koekjestrommel

Zo kan de gelukkige aan de slag om een wasdraad aan herinneringen te maken.

Eerste hulp voor de onhandige harry van de familie

Stel een EHBO pakket samen voor de onhandige nonkel van de familie. Neem een foto van de uitgestalde inhoud en gebruik deze foto op het deksel van de geschenkdoos. Zo heb je ineens een handige checklist om na gebruik van de EHBO-doos weer aan te vullen.

Pakket voor lekkerbekken

Zoek een heerlijk recept en verzamel alle ingrediënten in kleine zakjes of doosjes. Die verpak je in de doos die je personaliseert met een leuke foto van het resultaat. Dat wordt likkebaarden aan de kerstboom!

Fotodoos Smartphoto

Doe je partner of kinderen een ervaring cadeau!

Tickets voor een weekendje weg met je partner of een bezoekje aan Disneyworld met de kinderen schenk je op een creatieve manier in een gepersonaliseerde herinneringendoos.

Koekjestrommel Smartphoto

Zoek een mooie foto van jullie bestemming en voeg een reisgids, landkaart of vertaalwoordenboekje toe. Nadien gebruiken jullie de doos om de reisherinneringen in te bewaren. Bundel je mooiste foto’s in een pocketbook en voeg daar de verzamelde ticketjes, schelpjes, en kaartjes aan toe. Zo krijg je een prachtig aandenken dat jullie met veel plezier zullen bovenhalen!

Smartphoto bezorgt je de leukste ideeën voor kerst! Bestel nu je kerstcadeaus en krijg 25% korting met de code METROXMAS.

Smartphoto