Red Bull Flying Illusion: breakdance ontmoet verbeelding

Red Bull Flying Illusion
Minzy in Red Bull Flying Illusion in Toulouse

Red Bull Flying Illusion, het nieuwste dansspektakel van viervoudig wereldkampioen breakdance Flying Steps, brengt een wervelende show vol onmogelijkheden naar Brussel.

Twaalf van de beste urban dansers ter wereld komen samen in een show die de grens tussen adembenemende breakdance en illusies doet vervagen. Bovennatuurlijke dansmoves en optische illusies gaan naadloos in elkaar over in een magische battle tussen rivaliserende krachten.

“We zijn uiteraard heel trots op het succes van Red Bull Flying Bach”, aldus Vartan Bassil, oprichter, hoofdchoreograaf en artistiek directeur van de Flying Steps. “Maar we wilden het daar niet bij laten. Mensen telkens opnieuw fascineren, dat is ons doel. We willen tonen wat breakdance als kunstvorm te betekenen heeft. Red Bull Flying Illusion is dan ook de volgende stap in die richting.”

Maak het onmogelijke mogelijk

Wekenlang trainen de dansers twaalf uur per dag onder zijn leiding om een unieke show op de wereld los te laten. “Het is ongelooflijk hoeveel werk de jongens en meisjes hierin steken”, lacht Bassil trots. “Ze tasten voortdurend hun grenzen af en drijven zichzelf tot het uiterste. En daar draait breakdancen nu net om. Het onmogelijke mogelijk maken. ‘Het gaat niet’, dat kennen we hier niet.”

Ontdek zelf hoe Vartan Bassil de Flying Steps voorbereidt voor Red Bull Flying Illusion!

Red Bull Flying Illusion is op 2, 3 en 4 december te zien in Paleis 12, Brussel. Mis deze unieke voorstelling niet en bestel nu je tickets op www.redbullflyingillusion.be