Leuvense studenten breken het Belgisch record ‘Jägerbombs’

Foto Facebook

Studentenvereniging Diana heeft het record  ‘Jägerbombs’ scherpgesteld. Met 490 stuks verbraken ze moeiteloos het vorige record, dat op 250 stond.

Een Jägerbomb bestaat uit het laten vallen van een shot Jägermeister in een glas Redbull. “Jägerbombs staan traditioneel zondag op het menu. Er zijn dus heel wat trainingsuren aan vooraf gegaan”, legt praeses Jonas Ockerman uit.

Zo’n 490 bommen konden in een onafgebroken reeks in een glas worden gedropt. Daarmee verbeteren ze naar eigen zeggen het Belgisch record van 250 stuks. Tijdens het volgend semester – begin 2017 – zullen ze een nieuwe poging ondernemen.

Diana is de studentenvereniging van het departement – o ironie – Gezondheidszorg en Technologie van de Katholieke Hogeschool Leuven.

Belgisch record Jägerbombs

Sunday Funday strikes again!Sinds vorige week zondag heeft Diana het Belgisch record Jägerbombs verbroken met 490 JÄGERBOMBS die zijn gevallen!!Don't limit your challenges, challenge your limits! Every sunday is a funday!Powered by MAXIM'O, Jägermeister, RedbullThanks to SunsetPhotography

Posted by Diana on Sunday, 27 November 2016