Stem jouw favoriete Bizidee project naar de overwinning!

Metro Publieksfavoriet

De 16de editie van Bizidee werd besloten met 80 waanzinnig goede projecten, maar enkel de besten hebben de top 8 gehaald.

Ook jij kan je steentje bijdragen. Stem tussen 8 en 16 december (23:59) jouw favoriete LARGE project naar de winst. De publiekswinnaar krijgt een METRO mediacampagne van 10.000 EURO.

Van een goede start gesproken.

Ook jij kan iets winnen!

packshot

 

Met jouw stem maak je kans op een fantastisch prijzenpakket (t.w.v. €125) vol leuke startup producten: BlokXII bloknoot, SMTH Smooth bamboo Pallet, Sizable bamboe sokken, BergHOFF melkopschuimer & aperitieflepels en het boek ‘Veel Success’ van Karel Claes.

 

 

Benieuwd naar de kandidaten?

Klik op het logo voor meer info over de kandidaat. Je kan je stem onderaan dit artikel uitbrengen!

  • Mokoto

Wat is Bizidee?

Bizidee is een wedstrijd die op zoek gaat naar startups met een ondernemersdroom en de ambitie om dit te vormen naar een concreet plan. De beste ondernemingsplannen, beoordeeld door een professionele vakjury in 2 categorieën SMALL & LARGE, maken kans op 15.000 EURO startkapitaal.

Op 20 december (18u30) wordt de hoofdwinnaar verkozen tijdens de prijsuitreiking! Wil je erbij zijn als supporter of gewoon om ondernemers te ontmoeten, klik op deze link. (Deelnemen is gratis, inschrijven verplicht.)

Fill out my online form.