Solliciteer eens in een café

Werk vinden op café? Net wat je zoekt? De Jobbar in Antwerpen helpt jongeren op een ongedwongen en heel directe manier solliciteren en ervaringen uitwisselen. Wat mag je verwachten?
door
marketing
Leestijd 1 min.

De bar

In de Jobbar komen jongeren in contact met verschillende bedrijven, met elkaar leren ze meer over de arbeidsmarkt, over VDAB dienstverlening en hoe succesvol solliciteren. Elke dinsdagnamiddag kan je er terecht na een online aanmelding.

 


Zeteltjes

Solliciteren hoeft niet aan een saaie tafel in een kantoor waar je je niet op je gemak voelt. In deze zeteltjes spreek je ongedwongen met mensen uit je droombedrijf. De Jobbar organiseert evenementen waar bedrijven en werkzoekenden met elkaar in contact komen.

 


Ronde tafel

De Ronde Tafel is de ideale plek om knowhow en ervaringen over de arbeidsmarkt uit te wisselen met andere jonge werkzoekenden. Een coach van de Jobbar deelt nuttige tips en tricks met jou en geeft leerrijke workshops.

 


Bierkaartjes

Je goede en slechte ervaringen ventileren. Dat lucht op. En het maakt andere bezoekers en deelnemers aan de Jobbar wijzer. Ook kun je hier al je tips en ideeën kwijt.

 

 


De like

Een bezoek aan de Jobbar, de netwerkevents en speeddatings leveren je in een minimum van tijd contacten en informatie op. Ook op sociale media valt er heel wat te rapen: een like voor je inspanningen, antwoorden op al je vragen, events opvolgen...