Vier je successen op het werk

Een grote deal binnengehaald? Ongetwijfeld wil je op je bureau springen en het uitschreeuwen van geluk. We houden je niet tegen! Heb je zelf of je manager al een nieuw doel voor ogen wanneer je net een target hebt bereikt? Dan ga je te snel. “Sta eerst stil bij het succes dat jij en je team net behaalden. Vier dit”, suggereren loopbaancoachen. Hoe kan je beter vieren op het werk, in je team!

De ‘closing bell’
De bel is een klassieker. Een ieder die een succes boekt, holt naar de bel en laat deze fors rinkelen. Je collega’s mogen even luid applaudisseren.

Social media groep
Werk je met collega’s op afstand, kies dan één groep op Whatsapp, Skype, Facebook waarin je het mag uitroepen als je een deal rond hebt. Heel tof wanneer je collega’s reageren met duimen, smileys, likes, onnozele filmpjes,…

Drink op einde van de week
Op de vrijdagse drink overloopt iedereen kort welke deals hij of zij binnenhaalde, met meteen de mogelijkheid om iedereen die er aan meewerkte te bedanken. Schol!

Trakteer je team
Waarom enkel trakteren op je verjaardag? Trakteer alle collega’s die je geholpen hebben, van wie je iets geleerd hebt en die de nieuwe klant of het nieuwe project mee uitwerken. Iedereen start gegarandeerd gemotiveerd met het project.

Maandelijkse incentive
Maandelijkse incentives zijn zoveel effectiever dan een bonus op het einde van het jaar. Plan daarom maandelijk iets leuks of ontspannends in als er doelen bereikt zijn.