Verras je lief op zes december

door
Heleen
Leestijd 1 min.

Sinterklaas mag dan wel een typisch kinderfeest zijn, er bestaan weinig volwassenen die een verrassing op tijd en stond niet kunnen waarderen. De zesde december is dus de perfecte gelegenheid om die allerliefste extra in de watten te leggen.

1. Zelfgemaakte zoetigheid

Wat is er romantischer dan samen een delicatesse te creëren in de keuken?

Make Your Own Macaron Kit, Uncommongoods.com, 29 euro

2. Een clutch met een geurtje

Naast chocolade, kun je de meeste vrouwen ook verleiden met een mooie tas of een lekker geurtje. Kenzo combineert die twee en lanceert een nieuw parfum met bijbehorende clutch.

Kenzo World Eau de Parfum, 50 ml, 85,5 euro

3. Beestig leuk

Wanneer die vlinders in de buik een stille dood dreigen te sterven, zijn er nog altijd deze gevleugelde vrienden aan de muur.

Opgezette Vlinder, Animaux Spéciaux, 84,95 euro

4. Een portie avontuur

De donkere decembermaanden zijn de periode bij uitstek om plannen te maken voor het nieuwe jaar. Dit boek helpt je een handje.

Lonely Planet 1000 Ultimate Experiences, Amazon, 4,95 euro

5. Praktische tool voor een pietje precies

Heb jij ook zo'n moeite met dat laatste restje tandpasta dat zo koppig in de tube geparkeerd blijft? Met dit hulpmiddeltje haal je voortaan het onderste uit de tube.

Tube-Wringer, Uncommongoods.com, 20 euro

6. A touch of gold

Er is één ding waarvan je nooit genoeg in huis kunt hebben: wijn. Je weet immers nooit wie er onverwacht over de vloer komt.

Wijnrek, Pica 15 brass, 137 euro

7. Zeg het met kleur

Kleuren voor volwassenen is hip en daar speelt Stabilo op in. Deze dertig tekeningen werden ontworpen door kunststudenten in Brussel.

Kleurpakket voor volwassenen, Stabilo, 17 euro

8. Wellness @ home

Een heerlijk warm bad doet wonderen in de winter. Met deze bad cologne van & Other Stories dompel je jezelf op 100% natuurlijke wijze onder in een heerlijk geurtje.

Paris Atelier, Fathon Bath Cologne, 100 ml, 40 euro