Knus cocoonen, zo doe je het

Regen, wind, kou… Geen twijfel mogelijk, het is volop herfst. Het seizoen waarin cocooning een must is. Heb je geen open haard in je woonkamer? Geen nood, gadgets genoeg om je te helpen ontspannen. Dim het licht, ga lekker zitten en geniet!

diffuseur1. Ultrasone verstuivers
Aromatherapie is goed voor je gezondheid en welzijn. Pranarôm ontwikkelde deze ultrasone verstuiver om een warme sfeer te creëren, rust te brengen, op te peppen, de lucht te zuiveren en je zo natuurlijk mogelijk te verzorgen. Deze koude verspreiding bewaart de energetische waarde van de essentiële oliën in de lucht. De Shade-verstuiver bestaat in twee kleuren: blauw en beige-grijs.
www.pranarom.com

fr-aromanoctis-spraysommeilrelaxation2. Spray voor je textiel
Om optimaal te ontspannen voor je gaat slapen, gaat Pranarôm nog een stapje verder. Met essentiële oliën van pomerans, mandarijn en roomse kamille, allemaal afkomstig uit de biologische landbouw. Aromanoctis slaapspray gebruik je wanneer bedtijd is, voor een diepe relaxatie en een rustgevende slaap. Je kan het verstuiven in de lucht of op textiel, om het inslapen te bevorderen en ongewenste wakkere momenten en negatieve gedachten te voorkomen.
www.pranarom.com

figuier-jpg-thumb_530x7813. Gemmotherapie
Heb je niet genoeg aan je verstuiver om te relaxen? Probeer dan eens gemmotherapie, een onconventionele geneeswijze die ontwikkeld is door dokter Pol Henry. De vijgenboom, bijvoorbeeld, heeft een rustgevende invloed op lichaam en geest, terwijl lindebloesem het inslapen bevordert en de kwaliteit van je nachtrust vergroot. HerbalGem is een authentiek Belgisch biomerk.
www.herbalgem.com

4. Een verstuiver met een mediterraans geurtje
Zin om je woonkamer om te toveren in een mediterraans klimaat? Dan is het nieuwe label KHÔSY Home Collection iets voor jou. Het neemt je mee op een reis naar het Middellandse Zeegebied en Noord-Afrika. KHÔSY Home Collection is eco-friendly, handmade in Frankrijk, hand-packed in België en 100% natuurlijk.
www.khosy.com & pop-upstore vanaf 15 december 2016 (Mercado, Antwerpen)

5. Bossanova in de oren
Er gaat niks boven goede muziek om te cocoonen. Zoals de nieuwe plaat van Nouvelle Vague, ‘I could be happy’. Lieflijke en positieve vibes voor een druilerige herfst. Op hun zesde album covert de groep onder anderen Richard Hell, Ramones, The Cure… Een lust voor het oor. Luister en geniet!
Nouvelle Vague, ‘I could be happy’, (!K7)

Door Maïté Hamouci