Australiër wordt lokale held na achtervolging in ondergoed

Foto YouTube

Daniel McConnell achtervolgde een bestuurder die in een winkel gereden was en wist samen met de veiligheidsdiensten de man te stoppen. Opvallend: hij had niets anders aan dan zijn ondergoed. 

De man uit Brisbane, Australië, lag rustig te slapen toen hij abrupt wakker werd gemaakt door zijn echtgenote. Zij was in paniek omdat er, verder in de straat, een auto was binnengereden in een winkel. Half in slaap besloot de man een kijkje te nemen.

Tot zijn grote verbazing zag de man de brokkenmaker wegvluchten. Zonder aarzelen sprong hij in zijn auto, nog steeds gehuld in niets anders dan zijn boxershort. Tijdens de achtervolging bracht hij de veiligheidsdiensten op de hoogte van het vluchtmisdrijf, die de man een tijd later inrekenden.

De man uit Brisbane werd meteen tot lokale held uitgeroepen, een status die hem wel bevalt. Zijn heldendaad noemt hij wel “de normaalste zaak van de wereld”. “Dat is gewoon iets wat je doet voor elkaar. Jij zorgt voor je vrienden, en je vrienden zorgen altijd voor jou.”

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=xkZoSl4M_ew[/embedyt]