Schattig: mopshond adopteert drie kittens

Mopshond adopteert kleine kittens
Facebook / Battersea Dogs & Cats Home

Toen drie pasgeboren kittens binnenkwamen in het Britse dierenasiel Battersea Dogs & Cats Home, toonde Peppa de mopshond haar groot hart. De blaffende viervoeter ontfermt zich over de kleine katjes, tot ze een nieuw baasje gevonden hebben. 

De kittens werden gevonden in een oud trappenhuis, waar ze waarschijnlijk werden achtergelaten door hun moeder. De vrijwilligers van de dierenwelzijnsorganisatie gaven de pluizige dutsen de namen Conker, Picle en Pumkin.

Meteen nadat ze in het asiel terechtkwamen, werden de katjes onder de vleugels genomen van Peppa. Ondertussen beschouwt de mopshond de poesjes als haar eigen baby’s. “Ze verliest ze geen moment uit het oog en ziet het als haar missie om ze continu te wassen en te beschermen”, bevestigt vrijwilliger Louise Taylor aan BBC.

Er staan al verschillende families in de rij om Conker, Pickle en Pumpkin te adopteren. Als ze oud genoeg zijn, zullen ze dus zonder twijfel opgevangen worden door een warm thuis. Tot dan neemt Peppa ze onder haar hoede.