Bradley Wiggins schittert ook op afterparty van Zesdaagse in Gent

Foto Belga / Van Accom

Wielrenner Bradley Wiggins won samen met partner Mark Cavendish afgelopen weekend de Zesdaagse in Gent. Om dat te vieren, gooide hij alle remmen los op het feest van Ronie Keisse, vader van zijn Belgische collega Iljo Keisse. 

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Ronie Keisse na afloop van de Zesdaagse in Gent een afterparty waar elk jaar wel enkele deelnemers te bewonderen zijn. Dat was op deze editie niet anders, met de aanwezigheid van kleppers als Olympisch kampioen Mark Cavendish. Die keerde na een uitputtingsslag op de baan snel terug naar zijn hotel. Zijn partner tijdens de Zesdaagse, Bradley Wiggins, had daarentegen wel zin in een feestje en bleef de hele nacht.

“Hij stond meteen in zijn T-shirt en je zag duidelijk dat hij gekomen was om te feesten. Hij heeft een enorm visitekaartje afgegeven”, vertelde vader Keisse aan Studio Brussel. “Hij heeft zich niet misdragen, maar het was op het randje. Hij heeft iedereen omhelsd en met iedereen gesproken. Elke pint die hij toegestoken kreeg, dronk hij uit.”