«Word jij ook coach van een van onze teams ?»

Stad Antwerpen zoekt leidinggevende bachelors en masters. Ontdek waarom deze coaches voor een job bij de stad kozen en jou uitnodigen om hetzelfde te doen.

Mohamed (links): “Wie mensen kan motiveren en aansturen, heeft alles om een goede leidinggevende te worden. Ik ben manager van het zwembad in Hoboken. Het is een job met best wat verantwoordelijkheden. Ik ben het aanspreekpunt voor 26 medewerkers, zorg voor de jobplanning, controleer de financiën en motiveer iedereen om elke dag te werken aan de veiligheid en het comfort van de zwemmers.”

“Voor de stad werken heeft als voordeel dat de job interessant is en ook blijft, omdat je allerlei opleidingen kan volgen en omdat je een concrete bijdrage levert aan de stad.”


Nassira (midden): “Als teamverantwoordelijke stuur ik vijftien stadstoezichters aan. Ze zijn aanwezig op de trams en bussen van De Lijn en houden toezicht wanneer er veel jongeren van en naar school rijden. Ik maak de werkplanning op, coach de toezichters en streef naar een efficiënte uitvoering van onze taken.”

“Een leidinggevende job uitoefenen, dat is veel meer dan slagen voor een selectie. Je leert echt delegeren en coachen door elke dag met mensen samen te werken. Als je dan voelt dat je met je team de stad kan ‘beter maken’ dan krijgt je job echt betekenis.”


Sonja (rechts): “Als regiomanager voor de stadsloketten ben ik verantwoordelijk voor een 40-tal medewerkers. Ik organiseer de personeelsbezetting, coach mensen in hun job en zorg dat ze de kennis en middelen hebben om hun job perfect uit te voeren.”

“De laatste jaren hebben we hard gewerkt aan het digitale loket. Dat zijn veranderingen met een grote impact voor de medewerkers, maar ook met een kwaliteitsverbetering voor de burgers. Daaraan mogen meebouwen geeft mij een grote jobvoldoening.”

Ook iets voor jou? Ontdek de vacatures op www.antwerpen.be/jobs.

antwerpen_logo_web